El Sènior Femení es queda a les portes de la final de Copa

by / Dimecres, 06 Juny 2018 / Published in CH Llavaneres, Sènior Femení

El Sènior Femení anava a Cerdanyola del Vallès sabent que duia una renda curta per intentar passar en una pista difícil contra un equip en ratxa, i certament va ser-ho. Es va lluitar però una mala fase al final de la primera meitat va ser clau pel desenllaç final. Tot i això cal destacar el gran final de temporada del nostre equip femení que ha estat semifinalista com la temporada passada!

Recordem que a l’anada havíem guanyat de dos (22-20) cosa que deixava l’eliminatòria del tot oberta. L’inici de partit va ser molt igualat, però a mitja primera meitat el nostre atac es van encallar i les locals van estar molt fortes i van aconseguir agafar una renda important al descans (19-10). Tot i saber que la remuntada era molt complicada, a la represa, el nostre equip es va refer: va millorar molt en defensa i en certs moments es va arribar a veure possible la remuntada (posant-se a tres gols en el global). Però no hi havia marge per l’error, i el Cerdanyola va acabar de sentenciar al final gràcies al gran encert de la seva portera.

Van jugar: Mercè Espígul, portera; Núria Gil, Roser Mitjans, Jana Corcobado, Diana Gomà, Àurea Martínez, Esther Vico, Júlia Soler, Maria Blanco i Paula Soler. No va poder jugar, lesionada, Irene Chiva.

L’any que ve més!

Deixa un comentari

TOP