El Club Handbol Llavaneres Maresme

Durant el primer semestre de l’any 2012, uns grup de pares i mares de nens i nenes de Llavaneres que els agrada i gaudeixen de l’Handbol, van estar treballant per crear un club d’Handbol al nostre poble.

Els petits volien tant sí com no jugar a handbol, esport que havien conegut a l’escola i els havia atrapat. Aquests pares finalment van aconseguir l’objectiu constituint el Club Handbol Llavaneres Maresme.

Creixement constant

El club va començar a funcionar amb el campus d’estiu 2012 que va servir per preparar la primera temporada del club 2012-13 amb tres equips (alevins, infantils i cadets). La temporada 2013-14 vam estrenar equip sènior femení, i vam veure reforçarà la nostra base amb l’entrada de molts petits i petites que van gaudir de valent al Campus d’Estiu que s’ha celebrat amb un èxit total. En la seva segona temporada, el sènior femení ja va classificar-se per la fase d’ascens a Lliga Catalana.

Aquesta temporada 2015-16 el fet més destacat és el retorn del sènior masculí, creat sobretot a partir del Juvenil Masculí de la temporada anterior. Per la seva banda el femení ha seguit millorant la seva qualitat i ja aspira a reptes més exigents.

Llava_GavaB_2

Herència històrica, visió de futur

Històricament la vil·la de Sant Andreu de Llavaneres sempre ha estat molt lligada a la pràctica de l’handbol i amb aquest renaixement, el poble recupera el que durant una dècada ha estat un dels seus signes d’identitat esportiva més destacats. Es recupera d’aquesta manera l’herència i el llegat de l’Handbol Club Llavaneres que tantes alegries va donar als llavanerencs.

Amb aquest nou club es pretén millorar la diversitat en l’oferta esportiva, i respondre així a una demanda existent per aquesta pràctica que mai ha estat oblidada, després de tants bons moments que de segur han persistit en els records dels jugadors i aficionats d’enguany.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.